Hej!

Ja sam Matea – Pomažem roditeljima koji imaju djecu s atopijskim dermatitisom i odraslim atopičarima da umire kožu i žive život bez svrbeža.

KAKO JE SVE POČELO?

MOJO je razvijen na temelju iskustva umirivanja kože vlastitoj kćeri. Njoj je, nedugo nakon rođenja, dijagnosticiran atopijski dermatitis. Velik dio tijela bio je prekriven ekcemima. Svrbež je noću bio najintenzivniji. Bilo je razdoblja kad sam gotovo odustala. Plakala sam noćima jer nisam znala kako pomoći svom djetetu. Neprestano sam kćeri pomicala rukice kako se ne bi izgrebala do krvi. Istraživanje o AD-u navelo me da upišem školu za fitoaromaterapeuta i tečaj prirodne kozmetike. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog učenja, otkrila sam spoj kozmetičkih sastojaka koji kod moje kćeri umiruju i dodatno ne pogoršavaju atopijski dermatitis. Više o proizvodima možeš saznati klikom na ovaj link.

Vjerujem da je zadatak svakoga od nas preuzeti odgovornost za vlastito zdravlje i istražiti sva dostupna rješenja prije nego što se pomirimo s dijagnozom. Moja kćer već nekoliko godina nema simptome atopijskog dermatitisa. U liječenju sam testirala različita rješenja – od medicinskih do fitoaromateraputskih.

Danas znam da je mojoj kćeri pomoglo to što atopijski dermatitis nikad nisam promatrala samo kao kožnu bolest. Na isti način educiram roditelje i odrasle atopičare kroz društvene mreže, predavanja i besplatne materijale o svim temama koje su vezane za atopijski dermatitis.

ŽELIŠ LI I TI UMIRENU KOŽU BEZ SVRBEŽA?

Najbolji način da se educiraš i učiš o atopijskom dermatitisu je da se pretplatiš na MOJO newsletter – TU ZAPOČINJE TVOJ PUT UMIRENE KOŽE

Hvala što želiš postati dio MOJO zajednice.

S ljubavlju,

MOJO