Javi se, tu sam kako bih ti pomogla.

Imaš li pitanje na koje nisam odgovorila?

Želiš li mi javiti dojmove o MOJO kozmetičkim proizvodima?

Znaš neku novost o atopijskom dermatitisu ili imaš prijedlog za mene?

Javi mi se. Rado ću odgovoriti.

Trudim se pročitati i odgovoriti na mail u roku od 48h. Tvoja poruka mi je jako važna. Ako ti ne odgovorim, velike su šanse da nisam dobila tvoj mail. Molim te, pošalji ga ponovno.

Kontakt

FAQ (često postavljena pitanja):

Kozmetika nije za osobe koje imaju masnu kožu, akne, neke druge kožne bolesti, npr. psorijazu, seboroični dermatitis itd.

Da, kozmetika je namijenjena svim osobama čija je koža slona atopiji. Od prvog dana rođenja do odrasle dobi.

Unutar Hrvatske u roku 3-5 radnih dana od vidljive uplate na MOJO računu.

Da, u cijelu EU. Ako neka država nije navedena u košarici prilikom kupnje, javite nam se mailom. Proizvode ne dostavljamo u Srbiju, BiH i Crnu Goru.

Poštarina je besplatna za cijelu Hrvatsku, a za ostale zemlje navedena je prilikom kupnje u košarici.

Ne, moguća je samo uplata na račun.

Da, svaki kozmetički proizvod koji dolazi prvi put u doticaj s kožom atopičara mora se testirati 3 dana na unutrašnjoj strani podlaktice. Ako nema reakcije, slobodno nastavite koristiti proizvod na cijelom tijelu.

Ako vam proizvod ne odgovara nakon što ste ga testirali, javite nam se kako bi se dogovorili oko povrata novca. Pošaljite nam upit u kontakt formi koja je vidljiva iznad najčešćih pitanja.

Sve proizvodi za kožu sklonu atopiji služe isključivo za njegu. Svrha im je da omekšaju kožu, hidratiziraju i vlaže. Kozmetika ne može izliječiti atopijski dermatitis. Više detalja o liječenju AD-a saznaj pretplatom na newsletter i na stranici – besplatni materijali

Rok trajanja je naveden na stranici SHOP za svaki proizvod.